Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 75

dashuri75

Danieli, jo vetëm merr lajme të mira nga doktori, por gjen edhe punë. Berenise shqetësohet kur babai i saj, Patrisio, largohet nga shtëpia dhe kërkon të dijë arsyen e vërtetë që fshihet pas kësaj, por gjyshi i saj, z. Feliks, i thotë që t’i lërë prindërit t’i zgjidhin vetë problemet e tyre.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë