Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 76

dashuri76

Paula e këshillon Krstinën që të nisë terapinë në çift bashkë me burrin e saj dhe t’i japë një mundësi të dytë martesës së tyre. Me dhimbje,Mirna i rrëfen shoqes së saj, Petrës, se Eduardo është gjithmonë i dehur kur ata janë bashkë dhe se nuk përdor masa mbrojtëse për të shmangur ndonjë shtatzëni të padëshiruar.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë