Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 78

dashuri 78

Amparo fajëson Alehandron dhe marrëdhënien që ai ka me Paulën për problemin që djali i tyre ka me alkoolin. Martini premton se do ta respektojë vendimin e Rosios. Ndërkohë, Eleonora hiqet si viktimë në sytë e djalit të saj. Si do të reagojë Eduardo kur Mirna t’i rrëfejë se është shtatzënë?

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë