Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 79

dashuri79

Jeta e Kristinës dhe Patrisios do të ndryshojë njëherë e mirë këtë mbrëmje. Në vend që Kristina dhe Hose Luisi, partneri që i ra në short, të shkojnë në një dhomë hoteli siç Patrisio beson, ata bisedojnë si dy të rritur se janë kundër asaj që bashkëshortët e tyre i detyrojnë të bëjnë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë