Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 80

dashuri80

Paula dhe Alehandro kanë në plan të martohen pas një muaji, por Rohelio ka plan tjetër. Marisoli fillon të manipulojë Tanian atëherëkur ajo përpiqet që të mos përdorë më drogë. Alehandro zemërohet kur zbulon se Mirna është shtatzënë. Si do të reagojë ai në zemërim e sipër?

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë