Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 82

dashuri82

Hose Luisi i kërkon gruas së tij të bëjnë një fëmijë dhe të heqin dorë nga aventura e tyre e re. Nga ana tjetër, Marisoli dhe Tania po planifikojnë përdhunimin e Berenises. Ndërkohë që Patrisio zbulon se Rohelio ishte ai që bleu agjencinë turistike të Rikelmes, krimineli ambicioz planifikon si të trashëgojë pasurinë e madhe të Alehandros.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë