Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 83

dashuri 83

Paula shqetësohet për faktin se ç‘mund t’i ndodhë Kristinës nëse ajo i dorëzohet pasionit që Hose Luisi ndez tek ajo. Hulio nuk ia fsheh dot trishtimin Beatrizit që po humbet Berenisen. Paula vendos se Tania duhet të dijë të vërtetën për Mirnën që është gjithashtu shtatzënë me Eduardon.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë