Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 85

dashuri 85

Rohelio kërcënon Amparon se do ta bëjë publike kasetën ku ata bëjnë seks nëse ajo nuk urdhëron djalin e saj, Eduardon, të martohet me Tanian. Nga ana tjetër, Rohelio kupton se Sonia ka shkuar në shtrat me Patrision. Salvadori shqetësohet edhe më shumë kur Beatrizit i bie të fikët, por doktori që e viziton pohon se ajo mund të jetë shtatzënë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë