Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 86

dashuri86

Kristina nuk i fsheh dot ndenjat e saj, kështu që i tregon Paulës se ç‘po ndodh me të dhe Hose Luisin. Alehandro befasohet kur sheh Danielin duke punuar në një parking. Beatrizi dhe Salvadori përjetojnë një sërë ndjenjash kur marrin vesh se në fakt ajo është shtatzënë.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë