Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 87

dashuri87

Si pjesë e planit të tij për t’u hakmarrë ndaj Rohelios, Patrisio shkon t’i kërkojë falje. Maurisio i rrëfen Berenises se ai mund të jetë babai i fëmijës së Tanias. Ndërsa Rohelios s’e ka idenë se cila është vajza e re që Martini fantazon, në të vërtetë doktori është i fiksuar pas Tanias, vajzës së shokut të tij.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë