Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 88

shuri 88

Kristina nuk duron dot më që burri i saj, Patrisio, e konsideron si njeri të ftohtë dhe i rrëfen se ka shkuar në shtrat me një burrë tjetër. Për shkak të arrogancës së Karolinës, z. Feliks detyrohet të shkojë në shtëpinë e të birit. Sonia informon Rohelion për gjithçka që Amparo thotë kundër tij.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë