Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 89

ashuri89

Rohelio e kujton Amparon për kasetën kompromentuese, të cilën mund t’ia tregojë Eduardos dhe Alehandros nëse ajo nuk i bindet atij. Mirna nuk e pranon ndihmën që Alehandro i ofron. Salvadori përpiqet të bindë Danielin t’i kthehet punës së vjetër në agjencinë e tyre.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë