Një dashuri nga e shkuara - EPISODI 90

dashuri90

Paula i vë në dukje Kristinës se edhe ajo është përgjegjëse për martesën e tyre të dështuar për shkak se pranoi të anëtarësohej me Patrision në klubin e çifteve që këmbehen me njëri-tjetrin. Ajo është kundër lidhjes që Kristina ka me Hose Luisin, i cili është i martuar. Berenise i del në mbrojtje nënës së saj gjatë përballjes me Sonian.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë