Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 87

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në familjen e saj. Falë Mauricios, Elisa do të zbulojë se fëmija që Renata supozohet të ketë birësuar është i Sonias. Leonardo, Mario dhe Adriana do të vendosin të arrestojnë Fabricion për rrëmbim të djalit të, por pse do ta përdorin atë?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë