Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 91

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i tregojë Elisës dhe Leonardos që babanë e tyre e ka vrarë ajo dhe është e gatshme të kryejë dënimin. Në përleshje e sipër me babanë e tij, Dario do të marrë një plumb që do t’i japë fund jetës së tij. A do të mundet Fernanda të bashkohet me djalin e saj?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë