Përgjithmonë jotja - EPISODI 10

Ndërhyrja në kohë e Panços i shpëton jetën Olvidos nga zjarri që i vuri Eufrasia kasolles. Gjatë muajit të mjaltit, Vanesa e tradhton Bernardon sapo i jepet mundësia. Ndërkohë, Olvidoja i thotë gjyshit të saj se ka vendosur që të martohet me Pançon, sepse sapo Diegoja të kujtohet se kush është, ai do t’i kthehet jetës së tij. Esperanca habitet nga fejesa e papritur mes Ridrogos dhe Iranës, por nuk ia mohon dot djalit të saj lumturinë. Ndërkohë, Ulisesi njofton motrën e tij, Esperancën, që ADN-ja e marrë nga eshtrat e gjetura në rrënoja nuk i përkasin Diegos.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë