Përgjithmonë jotja - EPISODI 2

Diego zbulon se ka humbur kujtesën dhe nuk mban mend asgjë nga e shkuara e tij.
Olvido i vendos atij emrin David.
Familja e Iranës përgatit planin e radhës për të shtënë në dorë pasurinë e dinastisë Rivas Santander.
Eufrasia, tetoja që e trajton keq Olvidon, zemërohet ashpër ndaj saj për praninë e Diegos në shtëpi. Ç’do të ndodhë në këto rrethana

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë