Përgjithmonë jotja - EPISODI 5

Olvido, pasi fiton para nga shitja e luleve, e dërgon Diegon në spitalin e zonës. Marta bie pre e flirtimit të Nelsonit, vëllait dembel dhe parazit të Iranës.

Panço i propozon Olvidos për martesë.  Davidi, para kthimit në Nju Jork, shkon në Tasko dhe ndeshet rastësisht me Olvidon.
Ç’do të ndodhë nga takimi mes tyre?

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë