Përgjithmonë jotja - EPISODI 6

Irana ka filluar të vjelë frytet e para nga plani për të joshur Rodrigon, vëllanë e Diegos. Olvido po bën plane për jetën e saj me Diegon, pasi ai i ka premtuar se nuk do ta braktisë kurrë.  Në Nju Jork, Armando mëson se është i sëmurë nga zemra dhe kërkon me ngulm të gjejë vajzën të cilën Eufrasia ia kishte mohuar vite më parë. A do të bashkohen rrugët e Olvidos me babanë e saj?

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë