Përgjithmonë jotja - EPISODI 8

Plani i Eufrasias është i suksesshëm. Olvidoja sheh Xhizelën duke puthur Diegon. Ajo nuk arrin t’u besojë syve. Në Akapulko, Angustia e manipulon Ulisesin deri në atë pikë që ai e fton atë për të jetuar në shtëpinë e madhe të familjes Rivas Santander. Dajë Ulisesi i thotë Rodrigos që Irana mund të tërheqë edhe meshkuj të tjerë me bukurinë e saj, por djaloshi e kontrollon veten kur Irana e puth. Për të mbrojtur Olvidon, Juventinoja e përzë Eufrasian nga kasollja.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë