Ribashkimi - Episodet 35-36

Jallçëni dhe Fërati çojnë në shtëpi Sulltanën, por një aksident i papritur do t’i ndalë. Tahsini sëmuret krejt papritur. Hasibeja rrëzon Anetën dhe ajo bie në tokë pa ndjenja. Azizi i shpreh dashurinë Ferides.
Azizi i shpreh Feridesë ndjenjat që ka për të. Cila do të jetë përgjigjja e Feridesë? Pasojat e aksidentit për Sulltanë do të jenë fatale. Ç’do të ndodhë me Perihanin kur të mësojë këtë lajm të keq për të bijën?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë