Ribashkimi - Episodet 37-38

Sulltana nuk mund të ecë. Si do të reagojë ajo kur ta marrë vesh? Azizi paralajmëron babanë e tij për herë të fundit, pasi ishte Tahsini shkaktari i aksidentit. Shykriu planifikon të rrëmbejë Azizin dhe ta vrasë. Fërati kthehet në shtëpi dhe pajtohet me babanë e tij.
Në familjen e Feridesë gjërat po kthehen në normalitet, por sa do të zgjasë kjo? Vëllezërit bashkohen dhe i qëndrojnë pranë motrës së tyre. Jallçëni zbulon se aksidenti ishte i planifikuar, a do të gjejë prova që ta çojnë tek Tahsini? Kush është Bylenti, që kërcënon Tahsinin me jetën e Azizit, birit të tij? Kush e rrëmben Azizin dhe Feridenë?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë