Ribashkimi - Episodet 39-40-41

Azizi dhe Ferideja ndodhen në një vend të izoluar. Kush i ka rrëmbyer ata në të vërtetë dhe cili është motivi? Keremi has në shtëpinë e Fëratit një personazh të njohur për të, Aliun. Cila ishte arsyeja e vërtetë e vizitës së Aliut në shtëpinë e Çagllarëve? A do të shpëtojë Azizi dhe Ferideja?
Aneta del vetëm natën nga shtëpia. Azizi arrin ta shpëtojë Feridenë nga dhoma ku gati po mbytej. Ata dalin nga shtëpia ku mbaheshin peng, por kush i ndihmon ata të dalin? Tahsini është i shqetësuar për Azizin, por a do të bëjë diçka ai?
Ahmet Alameti dhe Fërati takohen në dhomën e Sulltanës. Si do të reagojnë ata kur të shohin njëri-tjetrin? Çfarë do të bëjë Nehiri kur të mësojë se Azizi dhe Ferideja kanë qenë vetëm për vetëm? Azizi shkon te Salihu, por habitet kur sheh sendet që kishte parë në shtëpinë ku e mbanin të rrëmbyer

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë