Ribashkimi - Episodet 51-52-53

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ende gjallë. Çfarë do të bëjë Keremi për këtë? Bylenti lidhet me Feridenë dhe rrëmben edhe këtë të fundit. Ku ndodhet Sulltana me Fëratin? Azizi do të vendoset përballë një zgjedhjeje shumë të vështirë. Kë do të zgjedhë ai për të shpëtuar?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë