Trumcaku - EPISODI 37-38-39

Prindërit e Kamranit këmbëngulin që të afrojnë datën e fejesës së Kamranit me Feridenë. Dy të rinjtë kalojnë së bashku një natë romantike ku kujtojnë fëmijërinë dhe zbulojnë arsyet e vërteta që i lidhën bashkë. A do të munden ata të mposhtin dyshimet dhe të sheshojnë problemet mes tyre?
Ferideja tronditet kur mëson se Kamrani ka qenë në shtëpinë e Nerimanit një natë më parë. Të rinjtë debatojnë dhe ndahen, ndaj nuk shkojnë në ceremoninë e fejesës së tyre. Prindërit e Kamranit e kuptojnë që janë nxituar dhe vendosin që gjithçka t’ia lënë kohës. Do ta gjejë Ferideja guximin të përballojë trysninë që ushtrohet mbi të nga të gjitha anët?
Seifetini mundohet të kuptojë arsyet që i çuan të rinjtë drejt ndarjes. Ferideja sëmuret dhe përfundon në spital. Mjeku i tusrnit është Selimi, por do të pranojë ajo që ta kurojë ai? A do ta shmangin ata përplasjen mes tyre? Po Ferideja do të shërohet?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë