Trumcaku - EPISODI 43-44-45

Selimi mësyn në shtëpinë e Kamranit që të rrëmbejë Feridenë. E tronditur nga çka ndodhur, Besimeja s’arrin më as të flasë. Nexhmija plagoset dhe i tregon të atit për komplotin mes Nerimanit dhe Selimit. Kamrani dhe Jusufi vihen në kërkim të Feridesë? Do të arrijnë ta gjejnë ata vajzën përpara se të jetë tepër vonë?
Kamrani arrin të bindë bashkëpunëtorin e Selimit t’i tregojë se ku është fshehur Ferideja. Nexhmija fillon të ketë dyshime se mund të jetë shtatzënë. Për Feridenë vetëvrasja është e vetmja rrugë shpëtimi për të.
E mundur nga dëshpërimi, Ferideja fillon të lutet para se të vrasë veten. A do të arrijë dot Kamrani ta shpëtojë kur ajo të varë veten? Nexhimja kujton mes lotësh momentin kur Selimi e ka përdhunuar.

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë