Zonja Fazilet dhe të bijat - EPISODI 153-154-155

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë vizitën e Kerimes për ta përdorur për të përfituar prej saj. Jasemini mëson se Sinani nuk është djali i Kerimes dhe duke menduar se edhe Gokani ka të njëjtin fat, pëson një krizë të rëndë. Sinani del nga koma, por këtë herë vendos të luajë një lojë të papritur nga të gjithë për t’u hakmarrë ndaj Hazanit. Sinani ka bërë një marrëveshje të paskrupullt me doktorin. Loja e Sinanit i ndryshon jetën Jagizit dhe Haznit, por jo më pak Nilit. Babai i Omyrit shkon të takojë vajzën e tij në vilë. Jasemini mëson se babai Omyrit ka ardhur në vilë.Hazani vazhdon lojën e padëshiruar si e fejuara e Sinanit. Jasemini ndihet e frikësuar dhe pranon të shkojë në çiflig. Jagizis përballet me një rastësi të pakëndshme. Kush do t’i përgjigjet në telefon kur merr Erdallin? Sinani kërcënon Faziletin dhe i kërkon që të sjellë Hazanin në vilë. Të gjithë në vilë po luftojnë në heshtje për të arritur qëllimet e tyre.

Të gjithë episodet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Jagizi do të mësojë se kush është nëna e tij ...më shumë

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen ...më shumë

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet ...më shumë

Kudreti e dërgon Jaseminin në shtëpinë e tyre të vjetër ...më shumë

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet ...më shumë

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë ...më shumë

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë ...më shumë

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A ...më shumë