Zonja Fazilet dhe të bijat - EPISODI 157-158-159

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë që Selin blen një çaj që provokon lindje të parakohshme. Sinani i dërgon Hazanit surprizë fustanin e nusërisë duke vazhduar lojën. Fazileti përdor të gjitha mënyrat që Hazani të martohet me Sinanin. Jagizi gjen adresën e Kerimes dhe vendos që të shkojë tek ajo. Babai i Omyrit i zë pritë Gokanit. Fazileti është e shqetësuar për Hazanin e cila nuk gjendet askund. Jagizi zbulon se Kerimja mbahet e mbyllur në çifligun e familjes së tij. Sinani nuk lejon askënd që të flasë me Hazanin. Babai i Omyrit bën sikur shpëton Gokanin për t’u afruar më shumë.Sinani do t’i përplasë në fytyrë Hazanit paratë me të cilat Jagizi e poshtëroi kur u njohën. Si do të shkojë përballja e tyre kur Jagizi të shkojë në vilë? Çfarë ka në diskun që Fazileti mban të fshehtë? Nili ndihet e pashpresë kur shkon të takojë Hazanin dhe nuk e gjen.

Të gjithë episodet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Jagizi do të mësojë se kush është nëna e tij ...më shumë

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen ...më shumë

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet ...më shumë

Kudreti e dërgon Jaseminin në shtëpinë e tyre të vjetër ...më shumë

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet ...më shumë

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë ...më shumë

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë ...më shumë

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A ...më shumë