Zonja Fazilet dhe të bijat - EPISODI 165-166-167

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet dhe e gjen veten në një vend të panjohur, aty ku Selini ka planifikuar gjithçka. Hazimi shkon të takojë Jagizin dhe i kërkon që të kthehet në Amerikë. Jagizi i vendosur tregon se do të qëndrojë për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të Sinanit.
Sinani i kërkon Gokanit të mbështesë vetëm një nga vëllezërit. Kudreti hyn në shtëpi dhe përballet sërish me Faziletin. Hazani ndihet keq sepse nuk është pranë Jagizit për ta ngushëlluar. Gokani fillon të dyshojë për shoferin e tij dhe vendos të bëjë kërkime për të. Pasi shtie adresën në dorë me anë të Gokanit, Hazani përpiqet të takojë Jagizin.
Sinani merr një fotografi ku Jagizi dhe Hazani janë të përqafuar. Ai është në kërkim të Kerimes për t’u hakmarrë ndaj Jagizit. Exheja lind fëmijën në kushte të mjerueshme dhe pa praninë e askujt. Ç’do të bëjë Selin me fëmijën? Sinani i tregon Hazanit për planin e tij të tmerrshëm në përvjetorin e kompanisë. Fazileti i jep Jagizit provat se Sinani nuk kishte asnjë problem me kujtesën dhe se e gjitha ishte një lojë.

Të gjithë episodet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Jagizi do të mësojë se kush është nëna e tij ...më shumë

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen ...më shumë

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet ...më shumë

Kudreti e dërgon Jaseminin në shtëpinë e tyre të vjetër ...më shumë

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet ...më shumë

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë ...më shumë

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë ...më shumë

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A ...më shumë