Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 78

A do të vendosë Maria Hoze të abortojë? Për të përmirësuar marrëdhëniet me Renatën, Viktoria do t’i kërkojë Euhenios të bëjë diçka për t’ia marrë fëmijën Sonias me çdo kusht. Pas vdekjes tragjike të Nievesit, Leonardo do të zbulojë të gjithë të vërtetën për vëllanë e tij.

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë