Paula i vë në dukje Kristinës se edhe ajo është ...më shumë

Rohelio e kujton Amparon për kasetën kompromentuese, të cilën mund ...më shumë

Kristina nuk duron dot më që burri i saj, Patrisio, ...më shumë

Si pjesë e planit të tij për t’u hakmarrë ndaj ...më shumë

Kristina nuk i fsheh dot ndenjat e saj, kështu që ...më shumë

Rohelio kërcënon Amparon se do ta bëjë publike kasetën ku ...më shumë

Tania është e dëshpëruar. Ajo do që Eduardo të martohet ...më shumë

Paula shqetësohet për faktin se ç‘mund t’i ndodhë Kristinës nëse ...më shumë

Hose Luisi i kërkon gruas së tij të bëjnë një ...më shumë

Amparo përpiqet të bindë Eduardon se zgjidhja më e mirë ...më shumë

Paula dhe Alehandro kanë në plan të martohen pas një ...më shumë

Jeta e Kristinës dhe Patrisios do të ndryshojë njëherë e ...më shumë

Amparo fajëson Alehandron dhe marrëdhënien që ai ka me Paulën ...më shumë

Hulio zbulon se Eduardo i ka gënjyer të gjithë, pasi ...më shumë

Paula e këshillon Krstinën që të nisë terapinë në çift ...më shumë

Danieli, jo vetëm merr lajme të mira nga doktori, por ...më shumë

Miqësia midis Tanias dhe Marisolit bëhet edhe më e fortë. ...më shumë

Patrisio vërteton dyshimet e tij se Sonia zëvendëson Kristinën në ...më shumë

Paula shkon të takojë Sonian për t’i thënë se pasioni ...më shumë

Mirna mendon se Eduardo nuk ka qëllime serioze ndaj saj ...më shumë