Meraku i Beatrizit shtohet më shumë kur doktori i thotë ...më shumë

Martini befasohet kur Tania pranon të ketë marrëdhënie me të. ...më shumë

Marisoli i vardiset Maurisios dhe nuk i intereson nëse Danieli ...më shumë

Tania nuk duron dot më kur Paula i kthen shpinën ...më shumë

Vdekja e djalit të tij e detyron Alehandron të bjerë ...më shumë

Sonia i shpall luftë Berenises dhe kërcënon se do ta ...më shumë

Ndërsa Tania ndodhet në spital, znj. Karolina i kërkon vajzës ...më shumë

Tania bëhet keq pasi mëson për vdekjen e Eduardos dhe ...më shumë

Alehandro dhe Amparo janë të përhumbur pas vdekjes së djalit ...më shumë

Tania dhe Eduardo janë të çorientuar dhe të mbyllur brenda ...më shumë

Paula nuk beson asnjë fjalë nga ato që Tania i ...më shumë

Alehandro ofrohet të blejë aksionet e Rohelios, por egoja e ...më shumë

Rohelio debaton ashpër me Amparon kur ai e quan djalin ...më shumë

Paula nuk e kupton se nga buron gjithë kjo urrejtje ...më shumë

Tania mërzitet kur Eduardo nuk shfaqet në gjendjen civile për ...më shumë

Mbërritja e ortakut të ri të Rohelios shkakton një sërë ...më shumë

Alehandro përpiqet të qetësojë Paulën pasi Tania e kërcënon se ...më shumë

Tania pothuaj e urdhëron Eduardon që të martohet me të ...më shumë

Psikiatri i Tanias konfirmon se ajo nuk po i merr ...më shumë

Tania dhe Marisoli bëhen gati t’i japin një mësim Mirnës, ...më shumë