Barishi nuk do ta pranojë martesën e Damllës me Arden ...më shumë

Azra, Xhenku dhe Ferideja do të përpiqen të qetësojnë Barishin, ...më shumë

Azra do të mundohet të qetësojë situatën e tensionuar mes ...më shumë

Si do të rrjedhin ngjarjes mes Xhenkut dhe Azrës? Damlla ...më shumë

Azra do të përplaset edhe njëherë tjetër me Sumrunë duke ...më shumë

Loja djallëzore e Sumrusë do të çojë sërish në përplasje ...më shumë

Azra do t’i premtojë Xhenkut se ajo është gati t’i ...më shumë

Ferideja do të bëjë një bisedë të ngrohtë me Fatmën, ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të paraqiten në gjyq për seancën ...më shumë

Ferideja do t’i akuzojë të gjithë që e kanë gënjyer ...më shumë

Sumruja do të përgjojë Feridenë teksa i tregon Barishit se ...më shumë

I lodhur nga situata e krijuar dhe pas një debati ...më shumë

Ferideja do të zbulojë fletëthirrjen e gjyqit dhe e acaruar ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të kalojnë disa çaste të qeta ...më shumë

E shqetësuar për Mertin dhe e mbushur plot me dyshime, ...më shumë

Barishi do të përballet edhe njëherë tjetër me Xhenkun, i ...më shumë

Loja në shtëpi vazhdon. Azra dhe Xhenku do të jenë ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Feridenë, Barishi do të ...më shumë

Azra detyrohet ta kalojë natën në shtëpi me Xhenkun në ...më shumë

Xhenku do të bisedojë me Feriden për ndjenjat e tij, ...më shumë